pühapäev, 29. november 2015

Getlini esimene töönädal

Terekest lugejad!
Minu praktikakohaks sai siis ilusalong Verði þinn vilji (http://www.vilja.is/um-okkur/), aadressiga Borgartún 3, mis on kõigest 15 minutit jalutuskäiku meie ööbimispaigast Sunna Guesthouse.
Salong on üle linna kõige rohkem tuntud oma vahatamise teenusega. Muidugi pakutakse seal ka palju muid hooldusi - maniküür, geelküünte paigaldamine, pediküür, kulmude ja ripsmete keemiline värvimine, kulmude tatoveerimine, ripsmepikenduste paigaldamine, näohooldused ning erinevad massaažid. Üheks erilisemaks näohoolduseks on seal Green Peel´i toodetega teostatav näohooldus, mis on tugeva toime ja kiiret tulemust pakkuv. 

Tööpäevad kestavad 10st 18ni. 
Inimesed seal on väga sõbralikud ja ühtehoidvad nagu üks pere. Minu juhendajaks on rõõmsameelne Erna Maria. Juba esimesest päevast sai ka ise käed külge panna ja näha ka kuidas nemad töötavad. See nädal sai tehtud enamasti seda, mida mul ka koolis on õpetatud, kuid mida juba see nädal õppisin on vahatamine teistsuguste vahadega ja brasiilia vahatamine ning muidugi teiste toodetega töötamine, milleks siin on Schrammek.

Ootan põnevusega juba järgmist nädalat ja veel palju uut õppida.










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar